linking possibilities
to unlock potential

de juiste go-to-marketstrategie voor bloem of plant, hoe de corporate identity kan bijdragen tot een hogere conversie of een op maat gemaakte customer journey: we denken mee op elk niveau.

Men maakt vanaf het begin onderscheid in twee dingen: dingen die niet voor geld te koop zijn en dingen die dat wel zijn. Het geven van cadeaus met persoonlijke of emotionele waarde wordt vaak hoger gewaardeerd dan praktische cadeaus. Ook is het belang van ‘jezelf belonen’ gegroeid. Dat maakt de sierteelt de geschenkensector bij uitstek.

Om dit zichtbaar te maken bij de kopers van deze cadeaus, is samenwerking in de hele keten nodig. Een product of dienst moet door middel van relevante content en een duidelijke trechter bij de juiste doelgroep worden gebracht: van aandacht naar conversie. Creative agency purple-wire helpt ondernemers in de sierteelt dit mogelijk te maken. Dat kan ketenbreed met grote organisaties zoals onze vaste partner FM Group, maar dit is geen vereiste.

Doel van het verbinden van schakels in de sierteeltketen is om afzetkanalen optimaal te laten presteren. De doelgroep staat daarbij centraal. Met realistische eigen content, in-house specialisten, creatieve ideeën en grote partners zoals FM Group voert purple-wire innovatieve, data gedreven marketing.

Business intelligence via onze partners, eigen creatieve intelligentie, externe bronnen zoals de consumentensegmentatietool: via verschillende kanalen maken we inzichtelijk waar de beoogde doelgroep behoefte aan heeft. Hierdoor worden bloemen, planten en accessoires niet alleen zichtbaar, maar zijn ze ook relevant.

Het kleine, toegewijde team van purple-wire kan snel schakelen binnen de grote, soms wat logge sierteeltketen. Innovatieve ideeën worden altijd getoetst aan data van relevant kijk- en koopgedrag. purple-wire legt de verbinding met de beoogde schakels in de sierteeltketen, van veredelaar tot consument. Het is echter niet noodzakelijk de volledige keten ook daadwerkelijk te gebruiken – we stemmen de reikwijdte af bij je behoeftes.

Denk aan een nieuwe soort in de markt zetten, schapvullingen, winkelvloerindelingen, prijsgunstige en/of trend gerelateerde concepten, boekettenlijnen, pot-plantcombinaties en meer. Een nieuwe identiteit, huisstijl, kenmerk, uitstraling of socialmediaondersteuning, advies over timing, momentum en zichtbaarheid: het kan allemaal. In een onderling gesprek komen we nader tot elkaar. Neem contact op via Over ons en ontdek welke mogelijkheden we kunnen ontsluiten.